Kreatinin i urea su jasni pokazatelji bubrežne funkcije i opšteg stanja organizma

Renimin®

Kreatinin je organsko jedinjenje koje nastaje u ljudskom telu kao sporedni produkt metabolizma proteina. Iz tela ga izlučuju bubrezi mokraćom, u kojoj ga ima u najvećoj koncentraciji. Urea je nusprodukt metabolizma organizma koji se takođe eliminiše iz organizma putem bubrega. Odnosom koncentracija u krvi kreatinina i uree dobijamo precizne informacije o stepenu aktivnosti bubrega.

renimin sirup za bubrege

Renimin® je izuzetan prirodni sirup za očuvanje zdravlja bubrega, mokraćnih kanala i bešike.

Renimin® sirup 200 ml

  • - infekcija urinarnog sistema i upala bubrega,
  • - pojava kamena i peska u bubregu i mokraćnim kanalima,
  • - pojava cista na bubregu, povećan kreatinin i urea.

Renimin® je preparat u obliku sirupa i koristi se za očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih kanala. Proizvod je napravljen u tečnom obliku jer je takav lakši za apsorpciju i mnogo efikasniji od suplemenata u kapsulama. Ovaj izuzetan sirup svojim izbalansiranim sastavom omogućava antibakterijski i antizapaljenski efekat na ovom sistemu. Doprinosi eliminaciji patogenih bakterija iz urinarnog trakta. Koristi se kao irigaciona terapija inflamatornih bolesti donjeg urinarnog trakta i doprinosi normalnoj funkciji prostate. Povećava količinu izlučene mokraće i pomaže ispiranje mokraćnih puteva. Ovaj sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. Renimin® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije pod brojem 1996/2017 od 29.05.2017.

*Dva puta dnevno po jedna supena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog efekta. Renimin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

Naručite odmah

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.